Na de aankoop

Voor uw betalingen aan elektriciteitsbedrijf, gasbedrijf, en waterleverancier regelen wij samen met u de contracten met deze leveranciers. Wij dragen zorg voor uw tenaamstelling op deze contracten zodat u de mogelijkheid heeft deze betalingen in de toekomst rechtstreeks te verrichten. U kunt deze betalingen ook via onze beheerders laten verlopen. Zie onder beheer.

Verbouw

Wanneer u een woning gekocht heeft moet er vaak wel iets aan verbouwd of gerepareerd worden om het aan u wensen te laten voldoen. Hiervoor kunnen wij voor u bemiddelen met de plaatselijke aannemer. Van te voren wordt de verbouwing duidelijk doorgesproken en een planning gemaakt wanneer de werkzaamheden gedaan moeten worden. De verbouwing kan plaatsvinden tijdens uw verblijf in Nederland . Wij hebben hier goede ervaringen mee. Tijdens de verbouwing ontvangt u regelmatig foto’s zodat u de verbouwing goed kan volgen en wanneer u weer terug komt in Hongarije is de verbouwing klaar en kunt u gaan genieten van uw woning! Ook voor nieuwbouw kunt u bij ons terecht . Heeft u zelf ideeën hoe uw woning er uit moet komen te zien dan kunnen we samen met u en de architect een woning ontwerpen en laten bouwen op één van de bouwpercelen in ons aanbod.

Beheer

Tijdens uw verblijf in Nederland is het altijd prettig te weten dat er iemand een oogje in het zeil houdt bij uw woning. Onze beheerders kunnen dat voor u doen! Er wordt gewerkt met een systeem dat u zelf bepaalt hoeveel beheerskosten u kwijt wilt zijn per jaar. Er wordt gerekend met een bedrag per dienst afhankelijk van ligging, aantal uren of m˛ oppervlakte werk.

De onderstaande diensten worden aangeboden door de beheerders:

  • 2x in de maand controle van uw huis. Het object wordt zowel binnen als buiten gecontroleerd. Bij schade aan de woning wordt de eigenaar geďnformeerd en worden evt. herstel maatregelen getroffen, e.e.a. voor rekening van de eigenaar.
  • Indien sprake is van een alarminstallatie bij alarm onmiddellijke woning controleren.
  • Aan/afsluiten water.
  • Tuinonderhoud (afhankelijk aantal m˛)
  • Vóór aankomst schoonmaken en luchten van de woning. Boiler en koelkast aanzetten.
  • Openen en afsluiten van woning bij verhuur. Schoonmaken van de woning na verhuur.
  • Transport luchthaven Boedapest – woning v.v.
  • Afsluiten verzekering
  • Betalen elektriciteit